homepage header name-10homepage header name-10homepage header name-10homepage header name-10
  • ورود/ثبت نام
  • ارسال پروژه

بهترین محل برای فریلنسینگ کجاست؟ خانه یا فضای کار اشتراکی

  • صفحه نخست
  • بلاگ کارینگر
  • فریلنسینگ
  • بهترین محل برای فریلنسینگ کجاست؟ خانه یا فضای کار اشتراکی
نویسنده فریلنسر شویم!
بهمن ۲, ۱۳۹۸
دورکاری باعث افزایش بهره وری می شود
اسفند ۵, ۱۳۹۸
موضوعات
  • فریلنسینگ
  • ویژه
برچسب ها
  • best place for freelancing
  • coworking space or home
  • freelancer workingplace
  • آموزش فریلنسری
  • آموزش فریلنسینگ
  • بهترین محل برای فریلنسر
  • بهترین محل برای فریلنسینگ
  • تعادل در کار و زندگی فریلنسر
  • فریلنسر خانه یا فضای کار اشتراکی
  • فضای کار اشتراکی چیست؟
  • کوورکینگ اسپیس
  • محل کار فریلنسر

اگر اخیرا فریلنسر شده اید و به انجام پروژه های دورکاری مشغول هستید، ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که بهترین مکان برای کار کردن کجاست؟ از بین میز تحریر موجود در منزل شما یا یک میز در یک کافه، کدام یک بهترین انتخاب برای انجام کار پروژه ای می باشد؟ یا اصلا بهتر است درازکش روی تخت باشید؟

دو نوع محل کار متداول که توسط فریلنسرها انتخاب می شود، دفتر شخصی در منزل و یک فضای کار اشتراکی است. فکر می کنید بین این دو مورد، کدام یک برای شما بهتر باشد؟

نگاهی بیندازیم به بعضی از مزایا و معایب هر یک از این محل های کار فریلنسری؛

کار کردن در دفتر خانگی

ایجاد یک فضای شخصی در منزلتان گزینه بسیار خوبی برای فریلنسرها است. با این وجود، بعضی محدودیت ها در این نوع محل کار وجود دارد. پس بهتر است به دو طرف داستان نگاهی بیندازیم.

مزایا

  • می توانید فضای کاری و روند مناسب برای خودتان را ایجاد کنید.

با کار کردن در خانه شما می توانید بر فضای کاری و روند آن کنترل کامل داشته باشید. انعطاف پذیری زیادی برای مناسب تر کردن وسایل به سلیقه خودتان دارید.

فکر می کنید که در ساعاتی غیز از ۸ صبح تا ۵ بعدازظهر بهتر کار می کنید؟ دفتر خانگی شما ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته در دسترستان است. یک میز ایستاده یا توپ ورزشی را به میز و صندلی متداول اداری ترجیح می دهید؟ هیچ چیز نمی تواند جلوی شما را در ساختن یک دفتر کار دلخواه بگیرد.

همان طور که شما به عنوان یک فریلنسر قادر به انتخاب حجم کاری و پروژه هایتان هستید، در یک دفتر خانگی شما قدرت برنامه ریزی کامل هفته کاری تان را دارید تا با نیازها و خواسته هایتان منطبق باشد.

  • می تواند به شما کمک کند تا هزینه ها را پایین بیاورید.

تنها مقداری هزینه لازم است تا دقتر کار خانگی تان را درست کنید (شامل تجهیزات تکنولوژیک، میز و صندلی و غیره). هیچ مسافتی را قرار نیست تا دفتر کارتان طی کنید، پس هیچ هزینه رفت و آمدی ندارید. و همچنین یک جایزه: زمانی گزانبها که در حالت معمول صرف رفت و آمد می کنید.

به علاوه، موارد زیادی است که در کمتر شدن مخارج بدون هیچ کار اضافه ای کمکتان می کند: دیگر لازم نیست دائما دنبال قهوه در مسیر محل کارتان باشید. در منزل غذا می خورید به جای اینکه چیزی از یک کافه بگیرید. مجبور نیستید که لباس رسمی یا مخصوص کار را بخرید. این لیست همینطور می تواند ادامه پیدا کند.

  • می تواند به شما در ایحاد تعادل زندگی و کار سالم کمک کند.

چند نفر را می شناسید که از نبود تعادل در زندگی و کار گله مند هستند؟ شاید شما هم یکی از آن ها هستید و به همین دلیل است که تصمیم گرفته اید فریلنسر شوید.

وقتی در خانه کار می کنید و زمان و برنامه خود را دارید، فرصت بسیار بیشتری برای به دست آوردن تعادل در زندگی و کار دارید.فرار از احساس زندانی بودن که در مشاغل سنتی ایجاد می شود، باعث بهبود سلامت روان و بهره وری شما خواهد شد.

آیا می خواهید در کلاس یوگایی که در وسط روز برگزار می شود، شرکت کنید؟ یا در منزل باشید تا فرزندتان را از مدرسه برگردانید؟ می توانید روز کاری تان را طوری بچینید که مناسب باشد. شاید بخواهید تا یک روز خاصی را تعطیل کنید تا به قرار ملاقات های خاصتان برسید یا اصلا استراحت کنید. شما می توانید این کار را بدون اجازه گرفتن انجام دهید.

احتیاط کنید؛ وقتی فریلنسر می شوید و خودتان تصمیم گیرنده می شوید، تلاش برای ایجاد تعادل زندگی و کار می تواند بعضی اوقات در جهت معکوس حرکت کند و مشکلاتی را ایجاد کند. ادامه متن را بخوانید تا متوجه این مشکلات شوید.

محدودیت ها

  • شما باید نظم شخصی برای کار کردن در خانه را به خوبی تمرین کنید.

این مورد شاید بزرگترین مسئله ای است که فریلنسرها با آن روبرو می شوند. وقتی شما تنها کسی هستید که خودتان را نسبت به کارتان مسئولیت پذیر می کنید، گاهی اوقات این مسئله می تواند باعث شود تا اشتیاقتان را از دست بدهید، حواس پرت شوید و کار را به خوبی به اتمام نرسانید.

به عنوان یک فریلنسر که در خانه کار می کند، هیچ رئیسی ندارید که مطمئن شود سر وقت می رسید یا بهروه وری تان را چک کند. چیزی نیست تا شما را از گذراندن وقت در یوتیوب و دیدن سریال های مختلف منع کند. فقط شما هستید و نظم شخصی تان.

به طور کلی وقتی در خانه خودتان کار می کنید، موارد بسیار بیشتری برای ایجاد حواس پرتی در اطراف شما وجود دارد و به دلیل اینکه فشاری روی شما برای مسئولیت پذیری نیست، پرهیز از این موارد سخت خواهد شد. اگر فکر می کنید که این مورد برای شما مشکل ایجاد خواهد کرد، شاید بشود گفت که دفتر کار خانگی بهترین گزینه برای شما نیست.

  • می تواند باعث منزوی شدن شما بعد از مدتی شود.

به طور طبیعی بسیاری از نویسندگان، کار کردن برای خودشان را ترجیح می دهند. برای بسیاری از فریلنسرها، کار کردن در آرامش و خلوت مانند یک رویای کامل است.

با این وجود، بعد از مدتی کار کردن در دفتر خانگی می تواند می تواند باعث منزوی شدن شود. به خصوص اگر از یک شغل “متداول” به حرفه فریلنسری آمده باشید. ممکن است به تدریج دلتان برای کار گروهی و گپ زدن های موقع چای خوردن با همکاران که در یک فضای اداری سنتی وجود دارد، تنگ شود.

اگر می خواهید در خانه به شکل فریلنسری کار کنید، برای سلامت روان خودتان هم که شده، لازم است تا زمانی را در هفته به صورت اجتماعی بگذرانید. این وقت گذرانی می تواند خوردن یک قهوه خیلی سریع یا نهار با یک دوست، یا حتی گاه به گاه انجام دادن پروژه ها با روال جدید در یک کافه محلی باشد. این گونه ارتباط انسانی باعث تغییر طرز فکر و افزایش سلامتی شما می شود.

  • شاید سخت باشد تا کار را از زندگی شخصی تان جدا کنید.

یادتان هست که راجع به تعادل در کار و زندگی صحبت کردیم؟ خب، همان طوری که دفتر کاری خانگی به شما کمک می کند تا آن را به دست آورید، امکان این را نیز فراهم می کند که تعادل را از دست بدهید.

اگر شما فریلنسری هستید که جدیدا این حرفه را شروع کرده، ممکن است درآمد پایینی داشته باشید. شما دائماً باید با کارفرماها صحبت کنید و پیشنهاد انجام برای پروژه هایشان را بدهید. نگرانی شما برای درآمد بیشتر ممکن است منجر به گرفتن پروژه هایی بیشتر از توان مدیریتی تان شود.

زمانی که این اتفاق می افتد، به راحتی فراموش می کنید که مرزهایی در ساعت کاری تان قائل شوید؛ به خصوص زمانی که در منزل کار می کنید. دفتر کارتان همیشه آن جا است و هر چقدر هم که به فکر باشید، چیزی نیست تا کار کردن شما تا پاسی از شب را متوقف کند.

با وجود این که سخت کار کردن هیچ مشکلی ندارد، اما ممکن است زمانی که نتوانید زندگی و کارتان را از هم جدا کنید، مسئله ساز شود. وقتی نمی توانید در انتهای روز کاری تان، کار را تعطیل کنید، سعی کنید تا در دفترتان را ببندید و زمانی را برای استراحت و ریلکس کردن در نظر بگیرید.

این موضوعی است که همه فریلنسرها در بعضی مواقع باید مراقبش باشند. اگر در فریلنسینگ در خانه خیلی سخت است تا زندگی و کارتان را از هم تفکیک کنید، شاید بهتر باشد تا نگاهی به گزینه های دیگر بیندازید.

به نوع دیگری از فضای کار فریلنسری توجه کنید…

 

کار کردن در فضای کار اشتراکی

فضای کار اشتراکی معمولا یک دفتر است که بین افرادی که بر روی پروژه های فردی خودشان کار می کنند، به اشتراک گذاشته می شود. فضای میز معمولا به شکل روزانه، هفتگی یا ماهانه اجاره داده می شود. فضاهای کار اشتراکی روز به روز متداول تر می شوند و در میان فریلنسرها و افراد خلاق محبوبیت خاصی دارند.

مانند هر فضای کاری دیگر، فریلنسینگ در فضای کار اشتراکی نیز بالا و پایین های خودش را دارد. بیایید باهم نگاهی به مزایا و محدودیت های آن بیندازیم:

مزایا

  • فضای کار اشتراکی می تواند به شما کمک کند تا روال کارهایتان را تنظیم کنید.

اگر نظم و انضباط کافی داشته باشید، قطعا می توانید یک روال به کارهایتان بدهید، حتی در دفتر خانگی تان. اما اگر به مقداری کمک نیاز دارید، فضای کار اشتراکی می تواند مناسب ترین مورد برای شما باشد.

این فضاها مانند فضاهای کار سنتی نیستند، به صورتی که شما هیچ رئیسی ندارید که هر روز صبح منتظر رسیدن شما باشد. با این حال، یک فضای کار اشتراکی هنوز هم یک فضای کار خارجی است. از خواب بلند شدن، لباس پوشیدن و رفتن به آن جا می تواند باعث ایجاد نظم و روال کاری تان شود.

اگر به تازگی از یک کار “عادی” به سمت فریلنسینگ آمده اید و ایجاد روال در منزل برایتان سخت است، شاید یک هفته کار در فضای کار اشتراکی به شما کمک کند تا بفهمید که آیا این فضا برای شما بهتر است یا نه.

  • جنبه اجتماعی و احساس بودن در اجتماع در این فضاها وجود دارد.

بالاتر گفتیم که کار در منزل می تواند گاهی اوقات باعث ایجاد حس تنهایی و منزوی شدن شود. اگر شما با ارتباطات اجتماعی پیشرفت می کنید و نمی توانید خیلی خوب به تنهایی و در خلوت خودتان کار کنید، فضایا کار اشتراکی یک پیشنهاد خوب برای شما است.

با وجود اینکه مستفیما با سایر افراد در فضای کار اشتراکی کار نمی کنید، اما هنوز در میان افراد دیگر هستید. کسی غیر از گربه تان هست که موقع قهوه خوردن با اون حرف بزنید. نفراتی هستند تا با آن ها ناهار بخورید و روز کاری تان را با تعامل با آن ها به پایان برسانید.

همچنین حس بودن در یک جامعه در این فضاها وجود دارد. بیشتر افرادی که انتخاب می کنند در این فضاها کار کنند، موقعیت ها، شغل ها و توانایی های مشابه دارند و اغلب فریلنسر هستند و در صنایع خلاق هستند. این موارد باعث می شود تا جنب و جوشی عالی به شما تزریق شود، با وجود این که هر کسی روی پروژه فردی خود کار می کند.

  • فضاهای کار اشتراکی برای ارتباط با شبکه ای از افراد بسیار عالی می باشد.

داشتن ارتباط شبکه ای با افراد دیگر یک بخش از فریلنسر بودن است. معمولاً در حین فریلنسینگ شما کار، پروژه و ارتباطات جدید پیدا می کنید و این مسئله تنها از طریق حرف زدن با افراد به دست می آید که با کار کردن در خانه شانس ارتباط کمتر می شود.

این جا جایی است که فضای کار اشتراکی به درد می خورد. همان طور که قبلاً گفتیم، خیلی از افراد که در فضای کار اشتراکی هستند، در زمینه های مشابه کار می کنند. احتمالاً این افراد نیز با بسیاری افراد و شرکت های دیگر در ارتباط هستند.

یک گپ ساده با این افراد منجر به ساختن ارتباطات جدید می شود و احتمالاً فرصت های جدید فریلنسینگ را برای شما باز می کند.

محدودیت ها

  • در فضای کار اشتراکی نیز عوامل حواس پرتی وجود دارد.

همان طوری که در خانه هزاران چیز برای ایجاد حواس پرتی وجود دارد، در فضای کار اشتراکی نیز این موارد را می بینید. تعداد فضاهای کار اشتراکی که ۱۰۰ درصد ساکت و آرام باشند بسیار کم است.

ممکن است بعضی از افرادی که در کنار شما کار می کنند، بیش از آن چیزی که شما دوس دارید با شما حرف بزنند. این محل ممکن است به دلیل اینکه افراد  زیادی روی پروژه ها کار می کنند، شلوغ و پر سر و صدا باشد. بعضی وقت ها شاید صدای خودتان را به دلیل سر و صدای محیط ناشی از حرف زدن ها و صحبت کردن ها با تلفن،  نشنوید.

ممکن است در شرایطی که همکارانتان شما را به بیرون یا یک مکالمه دعوت می کنند، وسوسه شوید تا وعده ناهار را طولانی تر کنید یا موقع درست کردن چای در اطراف کتری بمانید.

با وجود این که هیچ اشکالی ندارد که اجتماعی باشید، ولی باید زمان بندی داشته باشید و سعی کنید که مسائل مختلف، حواس شما را از کارتان پرت نکند.

  • هزینه هایی را بابت اجاره فضا باید پرداخت کنید.

یکی از بزرگترین ترس های فریلنسر ها در مورد فضای کار اشتراکی هزینه ای است که باید بابت حضور در آن پرداخت کنند. باید هزینه های صابتی را برای اجاره میز در فضای کار اشتراکی پرداخت کنید و این در حالی است که کار در دفتر خانگی رایگان است.

بسته به محل و نوع فضای کار اشتراکی این هزینه ها متفاوت هستند. ممکن است روزانه، هفتگی یا ماهانه برای استفاده از میز، تکنولوژی های داخل آن و آشپرخانه مشترک آن هزینه پرداخت کنید.

به یاد داشته باشید که علاوه بر این هزینه ها، لازم است تا برخی هزینه های دیگر نیز برای قهوه، ناهار و موارد دیگر پرداخت نمایید.

اگر راجع به پول برای این هزینه ها نگران هستید، شاید بهتر باشد به خوبی راجع به قدرت مالی برای برآمدن از پس این هزینه ها فکر کنید. اصلاً اگر جدیداً شروع به فریلنسری کرده اید، ممکن است کار در منزل برای شما به صرفه تر باشد.

  • ممکن است محدودیت هایی در ساعت هایی که می خواهید کار کنید، وجود داشته باشد.

هر فریلنسری در زمان های دلخواه خودش کار می کند و برای افراد مختلف این ساعات متفاوت هستند. همان طور که گفتیم، یکی از مزایای کار در منزل، در دسترس بودن ۲۴ ساعته آن در ۷ روز هفته است. پس اگر حس می کنید که در ساعت های غیرمتداول بهتر کار می کنید و آزاد بودن در انتخاب ساعت کاری را دوست دارید، شاید فضای کار اشتراکی برای شما مناسب نباشد.

در فضاهای کار اشتراکی تفاوت هایی مشاهده می شود. بسته به جایی که انتخاب می کنید، ممکن است محدودیت هایی برای ساعات کاری وجود داشته باشد. برای مثال، ممکن است فضای کار اشتراکی تنها در ساعت های کاری استاندارد باز باشد و یا در روزهای کاری هفته.

فریلنسرهایی که در ساعت های غیر استاندارد بهتر کار می کنند یا می خواهند در روزهای تعطیل آخر هفته نیز کار کنند، باید به دنبال فضای کار اشتراکی باشند که این اجازه را به آن ها بدهد. در غیر این صورت، شاید لازم باشد تا نظرشان را در مورد محل کار تغییر دهند و انعطاف پذیری کار در منزل را انتخاب کنند.

***

همان طور که دیدیم، مزایا و معایبی برای هر دو نوع محل کار فریلنسری وجود دارد. بهتر است مقداری راجع به این که در کدام نوع محل کار بهتر کار می کنید و چه از محل کارتان می خواهید، فکر کنید. این کار کمک می کند تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

ممکن است حتی بخواهید هر دو را داشته باشید و بعضی روزها در خانه و بعضی روزهای دیگر در فضای کار اشتراکی به فریلنسری بپردازید. این زیبایی فریلنسر بودن است که شما می تواند بهترین های هر دو دنیا را داشته باشید.

Share
19

مطالب مرتبط

خرداد ۱۸, ۱۳۹۹

چگونه در ۳۱ روز یک فریلنسر شویم؟ روز هشتم


اطلاعات بیشتر
اسفند ۱۹, ۱۳۹۸

راهنمای تبدیل شدن به یک فریلنسر دیجیتال مارکتینگ


اطلاعات بیشتر
اسفند ۱۱, ۱۳۹۸

۸ قدم برای استخدام فریلنسر


اطلاعات بیشتر

دسته بندی ها

  • توسعه وب و نرم افزار
  • تایپ و ترجمه
  • نویسندگی و تولید محتوا
  • علوم و مهندسی
  • دیجیتال مارکتینگ
  • هنر
  • گرافیک و طراحی
  • آموزشی
  • سبک زندگی

تازه ترین مقالات

  • چگونه در ۳۱ روز یک فریلنسر شویم؟ روز هشتم
  • راهنمای تبدیل شدن به یک فریلنسر دیجیتال مارکتینگ
  • ۸ قدم برای استخدام فریلنسر
  • دورکاری باعث افزایش بهره وری می شود
  • بهترین محل برای فریلنسینگ کجاست؟ خانه یا فضای کار اشتراکی
  • نویسنده فریلنسر شویم!
  • چگونه در ۳۱ روز یک فریلنسر شویم؟ روز هفتم

درباره ما

  • درباره کارینگر
  • کارینگر چگونه کار می کند
  • قوانین و مقررات
  • بلاگ کارینگر
© 2020 کارینگر.